Máte dotaz? Zavolejte nám 773 763 534   |   eshop@topnatur.cz 773 763 534
eshop@topnatur.cz

Lněný chléb s Psylliem

snadné 45 min 10 ingrediencí
Ingredience
  • 1 lžička sušeného droždí
  • Mléko
  • Lžička medu
  • 1 tučná zakyska
  • cca 100 g zlatý len mletý na mouku
  • 1/2 sáčku sušeného droždí
  • 4 ks
  • kmín, sůl či bylinky dle chuti
  • 65 g
    hnědý len (50 - 80 g)
Popis receptu

Kynutý lněný chléb s Psylliem Topnatur je vytvořen ve spolupráci s Fit Style with Eli, která je odbornicí na low carb - nízkosacharidovou dietu. Nebojte se, že byste v tomto chlebu našli mouku. Lněné semínko a psyllium ji skvělé nahradí.

Postup přípravy receptu
  • 1

    Mléko zahřejeme, přidáme med, droždí a necháme vzejít kvásek. Poté vše smícháme s dalšími ingrediencemi a dáme kynout na teplé místo. Po 12 hodinách přendáme těsto do formy - mělo by být hutnější, ale zase ne moc. Pečeme na 190 °C asi 60 min.

    Zdroj bloggerka: @fit_style_with_el

Sdílejte recept s přáteli
Poslat na WhatsApp Poslat na e-mail