Zimní jablečný koláč

24.9.2019 #TOP recepty

Zimní hřejivá kombinace jablíček, ovesných vloček a skořice. Tenhle koláč se syrovátkovým proteinem si zamilujete!

Ingredience: 

  • 150 g jemných ovesných vloček

  • 100 g rýžové mouky

  • 100 g mandlové mouky

  • 50 g Syrovátkového proteinu TOPNATUR

  • 2 lžíce skořice 

  • 1 lžička kypřícího prášku 

  • 2 strouhaná jablka 

  • 2 vejce

  • 1 tvaroh 

  • 2 lžíce medu 

  • 100 ml jablečného džusu 

  • hrst ořechů

Použitý TOPNATUR produkt: Syrovátkový protein TOPNATUR

Postup: 

Vše smícháme a dáme péct na pečicí papír na 180 °C na 15 min. Během pečení si nakrájíme na plátky 3 menší jablka, vytáhneme těsto z trouby a společně s medem, oříšky a jablky pokládáme na těsto. Poté dáme ještě na 20 minut dopéct.

Zdroj bloggerky: @healthy_paaja