7.3.2020
#TOP recepty

Nevíte co upéct o víkendu? Vyzkoušejte ovocný řez s tvarohem, proteinem, strouhaným kokosem a z rýžové mouky. Dezert je bez laktózy a plný bílkovin. Hlavní surovinou je syrovátkový protein značky TOPNATUR. Přípravek, který zvyšuje podíl bílkovin v jídle čímž zároveň umožňuje snížit množství mouky a cukru a v některých případech je dokonce nahrazuje. Je vhodný pro přípravu koktejlů, ovocných smoothie nebo také k přípravě slaných či sladkých dezertů.
Ingredience:
Těsto:
- 1 hrnek rýžové mouky
- 1 hrnek strouhaného kokosu
- 2 vejce
- 1-2 lžíce medu
- 1 hrnek mléka bez laktózy
- 1 kyp. prášek
- 2 lžíce kokosového oleje
- 2 lžíce syrovátkového proteinu Topnatur
Náplň: tvaroh bez laktózy s medem (500 g + lžíce medu), ovoce
Upečené těsto potřeme tvarohem a přeložíme. Můžeme podávat přelité jogurtem nebo zakysanou smetanou a ovocem. Pečeme na 160 °C. Dobrou chuť.