Čokoládový řez s tvarohem

7.3.2020 #TOP recepty

Sbíhají se vám sliny při pohledu na tento skvělý čokoládový řez s tvarohem? Je nejen výborný, ale také s vysokým obsahem bílkovin díky syrovátkovému proteinu. Děkujeme za recept české tenistce Barboře Miklové. Hlavní surovinou je syrovátkový protein značky TOPNATUR. Přípravek, který zvyšuje podíl bílkovin v jídle čímž zároveň umožňuje snížit množství mouky a cukru a v některých případech je dokonce nahrazuje. Je vhodný pro přípravu koktejlů, ovocných smoothie nebo také k přípravě slaných či sladkých dezertů.

Ingredience:
Těsto:

Náplň: tvaroh bez laktózy s medem (500 g + lžíce medu)
Upečené těsto potřeme tvarohem a přeložíme. Můžeme podávat s hořkou čokoládou. Pečeme na 160 °C.